Makeup trend

68436-7



Höstens heta partymake!



Bas: Då börjar vi med att lägga en ganska ljus bas och en täckande matt foundation. Lägg på löspuder i mängder! Ingen rouge det är ögat som skall lysa i denna makeup.

Ögon: Grunda ögat med en eyeprimer och bas ögonskugga i en ljus färg så att ögonskuggan sitter. sedan lägger du en guld färgad lös ögonskugga över hela locket löst, sedan koncentrerar du dig på ögat och lägger en mörkare guld färg där. Sedan sotar vi under ögat med både eyeliner skugga och kajal börja med kajalen och sudda med en sne vriden pensel. och sedan lägger du på skuggan med en rak pensel. sedan ett tunt lager med mascara forma brynen ocg lägg en brynskugga på vinkla uppåt med sne vriden pensel.

Läppar: Här har vi läppstift som gäller i en plommon röd färg lägg läppenna först börja innifrån gå ut till mitten och sedan likadant på nästa sida och skugga lite sedan på med läppstiftet med pensel det är läppstiftet som gäller i höst.

Lycka till /Undrar ni över något så fråga Emma

Underbara dagen

Igår jobbade jag och slet hela dagen och direkt när jag kom hem blev det öldrickande med en jobbarkopmis hon är som himmla go, tallar vet i mej o får mig att förstå vad jag verkligen vill...

Ajja underbar är hon vi skulle bara ta en öl men det blev 4... vi satt där lulliga och babblade o eftersom ja skulle ut på krogen så vart det snabb fixning, o sen ut igen vi fick stå i kö å frimis för de var en jäkla massa folk o så shot rejs de första vi gör när vi kommer in Nää fy vilken underbar kväll med massa dans.
Tack sandra för en underbar kväll Pusss

Make Up nytt

Japp mina drömmar måste börja någonstans så de får väll bli här..=)

Månadens smink

Just nu äre RÖTT som gäller i allt, lite röda assesoarer japp och sminket tycker jag att man ska ha röda lips..

Grunda bas med en matt foundation och löspuder på, för att matta ner ytlligare lite. persiko röd rouge ta på med en stor rouge borste. Grunda ögonen med en ljus bas skugga utan skimmer på hela ögonlocket och så mycket sooot det är as läckert.

Sota mycket i undre ögonfransraden och sota även lite kat eye look i ögon vrån och annars låt beige ögonskugga vara på eller mer party ta då guld alltid hoot, och så foundation på läpparna och lätt rött lippglos för >/b> grunda med röd läppenna på med både rött glos och läppstift.

Good luck/Emma

Shoeeees!

ÅÅÅÅhhhh dåå var de dags igen bränt pengarna på asos. de finns föööör mycket bra, och skor är nog tyvärr min svagaste punkt så underbart. de sitter alltid lika läääckert på foten vill bara ha mer.... =(
om man hade pengar.... handlade i allafall ett på fina godingar till samlingen, ett par snygga svart pumps skööna oxå..=)
En till sak jag faller djupt för just nu är Leopard trenden fyyy de är så läckert ska köpa massa röda skor förhoppnings vis åååhh leopard färgade skor och handväskor jaa allt fy... allt snyggt är ju tyvärr dyrt. Sänk mig lite pengar?? nån hahahha

Tack för mi ///Emma