Party i sälen

Då var ännu en UNDERBAR vecka avslutad upp i sälen har haft de helt underbart. Lite färg har man fått oxå, solen har ju skinit hela veckan. Träna gör man ju oxå, man åker ju snowboard hela dagarna. Var uppe med min familj, ja vet de låter jätte tråkigt men det är det verkligen inte jag har två äldre syskon 25 och 28 och en hade me pojken men inte jag och min äldsta syster.



På tisdagen var vi på AFTERSKII, som brukar vara höjdpunkten på veckan men nej inte denna gång, vi satte oss ner och beslagtog ett bord så vi skulle få sitte, eler ja vanligt vi brukar vi väll stå och hoppa på bänkarna 8)´, till slut satta bandet i gång med massa skit musik country musik på en afterskiii vad är det????????? Vi tänkte de börjar väl snart men neej de fortsatte med skit musiken, men syster var lite dragen och vanligtvis lite blyg men inte denna gång =) hon gick fram och önskade 800grader som är en hederlig afterskii låt, o dom sa nej den kan vi inte!!! Helt sjukt hon vart skit förbannad för att dom inte kunde den, för att afterskii är inte afterskii utan 800 grader.. hahahha så hon tjatatde om låten resten av dagen när vi väl kom hem så drog vi igång en egen afterskii hemma med JÄGER OCH ÖL =) Och sedan drog vi ut på HC där Da buzz skulle spela.



Det var nog den roligast gången jag har varit ute någonstans i allafall, när vi kom dit var de lite kö men den slank vi fort igenom när vi kom fram till vakten, frågade hen inte ens efter mitt lägg o jag blev glaad eftersom det var 22, men kan nog tacka mina systrar för det oxå=)



När vi kom in skule de andra gå på toaletten så jag beställde en cider och satte mig ner,och de tog typ två sekunder innan tre ursöta killar kom fram och frågade om det var ledigt..=) och det var det, vi satt och snackade ett tag sen kom mina systrar, och de vågade de inte vara kvar längre. Vi gick upp på dans golvet och jag ficki tilloch med upp dom på Rn&b golvet där dom spelade UNDERBAR musik nästan hela kvällen.



Vi elva satte da buzz i gång, vi hade hoppats på att de skulle vara bra men dom spelade bara låtar från förra året, Boring..... Sedan fortsatte vi och dasa och ha kul hela kvällen, De fanns i allafall en söt kille där, och vi flirtade litegrann men ingen vågade prata...



Jag har ju min söta pojken, men titta får man alltid =)



Tack för mig /Emma


Komentera om tycker nåt

Fashion

Jag var på fest i helgen hos en kompis, jag kom sent från en tjejfest med klasskompisarna, och så åkte jag dit nykter det var inte så kul alla var as packade utom jag hahha, det är roligt och titta på alla fyllon, i allafall så var det några brudar där jag inte träffat förr som tydligen skulle vara 25år, de vara alla aspackade och jag gick och satte mig i soffan hos några gammla kompisar jag inte träffat på länge, rätt som det är springer en tjej och spyr i slasken hur j**la moget är det, och sen börjar hon böla över att ingen brydde sig om henne. Och hon ska vara 25 år. Hmmm vissa kan inte behärska sig, Det finns ju faktiskt toaletter. Ajja men annars hade jag det trevlig med pojken.

Jag tänkte bara påpeka att jag älskar modet just nu vår och sommar modet med marin blått och vitt Mmmm, så fräscht jag har precis köpt mig ett par marinblå cityshorts och en vit topp och silver skärp så fiinnt!! Och jag är så nöjd lite budget fynd på Hm.. =)

Det är underbart att man faktiskt kan handla på Hm, fast det inte syns om det är handlat på Hm eller på nk, visst det är juu kvalite skillnad men modet byts ju fort det är bara att handla några fina "dyra" toppar och blanda lite =9 som man vill Mmmmm... Värden är allt fin i baland!!!

Kommentera gärna /Tack för mig Emma

Hur fungerar folk egentligen?

Jag blir trött på folk som missuppfattar allt som händer, saningen kommer väll alltid fram i slutända och folk måste ju inse sanningen vare sig dom de eller inte.

Jag har haft en vän som jag trivdes väldigt bra med faktiskt mycket bra tills hon och hennes pojkvänn började krångala.
Det hela började med att han var svart sjuk på henne när hon var ute och dansade på krogen, och det slutade med att allt blev mitt fel. En kväll var vi på krogen jag min pojke och hon hennes pojke.

Vi hade kul men min lille pojk var tvungen att gå hem för att han hade ont i ryggen, lumpen ni vet, så jag ville självklart hem till honom och ta hand om honom men stanade kvar för min kompis skull. Vi gick ner och dansade och hon var "lite" onyckter vi dansade och vips så hade hennes linne rammlat ner. Jag skrattade och drog upp det igen.
Seden gick vi till hennes pojk o då sa jag till honom med ett skaratt att hon råkade tappa linnet. Hela tiden när vi är ute vill hon dansa med andra killer inte med sin egen och de tycker jag är lite elakt. De slutade med att jag råkade säge till hennes pojk att hon levede ett singel liv på krogen och vips så var allt krångel med deras förhållande mitt fel. sedan drog jag och min kompis för vi orkade inte med deras tjafs hela tiden och det är inte första gången de bråkar på krogen, varför då gå ut med varandra om man vet att man alltid bråkar. Hon blev så klart jätte sur för det här när det egentligen ska vara jag som är sur på henne.

Och de skyller båda allt på mig. Jag undrar bara varför det är mitt fel? jag har försökt att få i hopp dem igen hela tiden och det enda jag ville var att de skulle bli i hopp igen så allt blev bra, och sagt massa snälla saker om dom till varandra så de ska bli ihopp igen. Jag är inte arg eller något på henne bara Besviken.

Men ajja vill dom bryta vänskapen för en sådan fjollig sak så gör det då, DÅ är det i allafall INGEN riktig vän.

Tackh för mig/ Emma
Komentera gärna om ni tycker något!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!