Bio kväll!!!

I kväll har det varit myskväll med pojken och en mysig biokväll.

Först har vi varit o shoppat i dag vi var på ikea o vet ni vad jag köpt....? Jo en sminkhörna =) En riktig som ska upp i mitt hem =) kul va? Den var mycket efterlängtad det är en hög stol och en skiva en spegel med lampor i så jag kan sminka andra och mig själv MMMmmm....


Det kommer bilder sedan. Sedan har vi nyss varit och sett Mission impossible 3 Den var faktiskt jätte bra. Nä nu ropar pojken dags att mysa mer.


God natt

Flygvärdinnan!!!

Flygvärdinnan!!!

Här kommer den efterlängtade bilden från festen ihihi, titta i makeupstore katalogen exakt samma smink och kläder!!!

Den Underbara Kvällen!

I Lördags hade vi den roligaste klassfesten i mitt liv allting var helt perfekt och jag var mycket nöjd med min outfit som flygvärdinna kort kommer så snart jag kan. Kvällen började trevligt med grillspett och egen potatissallad som var jättegod utan klet. =) Sedan satte jag i gång och visade ev. nödutgångar ochså vidare... Det var shots vi satte i gång med efter maten först 3 tequila och sedan 3 brinnande shotar Mums...


Det satte fart på oss som drack sedan fanns de ju då tråkiga nykterister med men vi andra hade det skojsigt några av följade utklädnader fanns: Jag flygvärdinna, Hallick, transvestit (en kille med klänning nätstrumpbyxor smink och peruk ja ni kan väl tänka er), Stålmannen, benjamin syrsha, viktoria silvstedht, och en britney spears m.m det var hur kul som helst och de hade nog alla.


Vi drack hela kvällen och hede det trevligt klockan blev mer och mer o vi blev fullare och fullar och ja alla kunde inte riktigt hålla koll på sina outfits =) om ni vet jag menar kl fyra gick vi och la oss o kl 10 åkta jag till dansuppvisningen morgonen efter ni kan ju tänka er hur de kändes =)


Tack för mig

Inför Kvällen...

I dag var det dags för klass fest i kväll och för en gångs skulle ser jag fram emot den... Det är maskeradtema och jag ska vara....Flygvärdinna roligt va??? Ja som älskar smink gillar ju att shoppa på makeup store rätt ofta och för nån månad sen hade dom flight looken och den var skit snygg så jag gick dit och fick låna den outfitten och sminket har jag redan så jag gör väll lite "Reklam" de kommer bli skit snyggt. Ett visst litet pris ska delas ut vi får väll se hur de går... Jippie det ska för en gångs skull inte vara nyktert heller tack och lov... Lite grilling och party ute på lande tyvärr ser väll inte vädret så lovande ut kort kommer sedan!!! Nä nu ska jag börja fixa i ordning min heta look för kvällen...


Tack för mig /Din Flygvärdinna

Urssch!!!!

Idag har nog varit den sämsta dagen i mitt liv en riktigt dålig dag. Det började med att jag hade världens fetaste Engelska C prov på 180 glosor och började träna i går och satt uppe hela natten. O självklart försov jag mig men han skriva det ändå och det gick piss =(.


Och sedan har dagen flytigt på dåligt hela tiden med mycket dåligt humör. Nu kom jag precis hem och har varit och prövat balklänningen och den satt skit!!! Jag kände mig som världens fetaste människa!!!!!


Jag orkar faan inte mer allt är skit och skolan går nerför just nu jag har ingen ork kvar till något. Försök få mig posistiv till mitt liv någon???


/Emma

Hjärtat mitt

Jag är bloggsugen i dag så jag tänkte öppna mitt hjärta till er som läser.


Jag mår bra samtidigt som jag mår riktigt dåligt, allting är bra samtidigt som allt är riktigt dåligt. Skolan är pest och pina jag trivs inte alls i klassen och har inte gjort det på ett år sen ALLA mina vänner försvann från klassen. Och jag blev ensam i en naturklass med massa knäppisar som bara bryr sig om sina böcker.


Samtidigt som jag aldrig mått så bra som jag gör just nu i min fina underbara lägenhet och jag trivs så bra, men ändå är allting skit mellen mig och min "gammla" vän jag vet inte vad hon vill, ena stunden bryr hon sig, andra stunden skiter hon i mig jag vet inte vart jag ska ta vägen det är inte ens jag som gjort något fel. jag är sprucken i mitt hjärta av saknad det var trots allt den bästa vän jag någonsin haft allt stämmde vi passade verkligen som vänner, men en dag tog det slut mellan henne och min pojkes bästa vän och jag visste inte vart jag skulle ta vägen vi var ju med dem jämt. Jag tyckte så synd om martins vän för jag tyckte verkligen min vän hade gjort så många saker mot honom som sårade honom så mycket så han orkade inte med längre han gjorde verkligen allt för att det skulle funka han lämnade till och med mig och min pojke fär att hon sa åt honom att göra det han var ju så kär. Och allting blev bara skit och vi är fortfarande inte vänner, och tyvärr tror jag aldrig allting kommer bli som det en gång varit om vi inte tar tag i det snart. Jag har försökt ringt och pratat men allt ansvar ligger väll inte på mig? Mitt hjärta är verkligen brutet av förtvivlan jag vill ju ha dem båda som mina vänner.

Mitt hjärta har som tur är inte bara har deprimerade saker och tänka på, för då hade jag dött för länge seden. Jag har ett hopp om min framtid, jag har min drömmar som bara väntar på att gå i uppfylelse en efter en och snart kanske jag får skaffa mig min hund jag alltid dömmt om. Mitt förhållade med martin har aldrig varit så här bra som det är nu. Just nu ångrar jag inte en enda minut eller sekund av vårt förhållande, för det har varit så otroligt bra. Det är värt alla de tårar jag gråtigt och alla nätter jag inte kunnat sovit, du är värd det min älskling, för samtidigt kan du läka alla mina sår även de hemskaste dagarna så finns du där och hjälper mig igenom mitt liv och stöttar mg till tusen jag är så lycklig att få ha dig i mina armar. Och jag vet även hur underbart det känns att vara älskad av dig! Du är det bästa som någonsin har hänt mig!

Tack för mig /Emma

Drömmar

Varför drömma? varför inte uppfylla dina drömmar se till så dom blir sanna?

För mig känns detta som en självcklarhet just nu att uppfylla mina drömma varför skulle jag inte gör det, varför göra något man inte tycker är kul. Min dröm har alltid varit och kommer alltid att vara att bli makeup artist och varför inte uppfylla den det är ju detta jag vill, jag ska spara och satsa alla mina pengar på en bra utbildning i england och bo där ett år medans jag pluggar förhoppningsvis =) Jag menar någon måste ju få de där topp jobben varför inte jag? Om jag kämpar tillräckligt så kommer jag i allfall någonstans här i livet.

För mig är det en själklarhet att försöka och tro på sig själv de tycker jag du med ska göra satsa på dina drömmar och uppfyll dem du med. Vägen kanske inte är raka vägen till målet men du når alltid något bra slutmål om du försöker. Så uppfyll dina drömmar.


Tack för mig/ Emma

Valborg

Då var ett valborg till avklarat till och med ett rikigt roligt ett. Vi hade fest i nye fina lägenheten, det var mycket folk men trevigt folk så det var helt underbart, vi körde lite kortspel så alla kom i gång med drikandet och vi hade rikigt kul med lagom mycket folk ca 15 pers. Sedan gick vissa ut på krogen.

Men.... vi stannande och när väl vi kom upp fick vi hör hur långa köerna var till frimis och klaras så vi käkade och sedan gick vi hem och partade vidare alla var lagom "fulla" och det var nog mitt bästa valborg på många år.

Saknade en vän på festen men vet inte om vänskapen funkar längre det är så jobbigt när man aldrig vet om man kan lita pånågon igen, men saknar vännen i allfall man måste ju ge folk en andra chans det har jag visserligen gjort oxå men vännen måste höra av sig tillbaka för att det ska funka saknar dig du vet vem.